avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Depunere declaratie ANAF venituri chirii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Depunere declaratie ANAF venituri chirii

Buna ziua! Daca am depus anul trecut declaratia estimativa pt veniturile din chirii, , dupa depunere rectificativa am platit impozit in decembrie2019, mai este nevoie sa depun declaratie pana pe 25 mai 2020 pentru veniturile an 2019,( in conditiile in care de la rectificativa nu a mai fost cazul sa mai depun pt ca nu am mai avut venituri) si estimativ 2020? pt 2020 eu as depunde doar cand va fi cazul sa obtin venituri...acum nu e cazul.
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 13 Aprilie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:49, 13 Aprilie 2020
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonificatie impozit pe venit Marian Hainagiu Marian Hainagiu Bună ziua, Cum as putea beneficia de bonificatia de 10% din impozitul pe venit aferent anului 2019, in conditiile in care: -am depus declaratia unica cu ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit persoana fizica hightlink hightlink Buna ziua, De ceva vreme caut informatii pe net si intreb contabili insa nu am reusit sa ma lamuresc, sper ca pot primi aici un raspuns clar. Treaba este ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie unica pentru 2020 voicudamian voicudamian As dori sa stiu care este termenul limita de depunere a declaratiei unice pentru anul 2020 si care este termenul limita de plata a impozitului pe veniturile ... (vezi toată discuția)