avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mai sunt angajata?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mai sunt angajata?

Buna ziua. Pe data de 17.03.2020 am semnat cererea de demisie (urmând perioada de preaviz in care se specifica faptul ca pe 21.03 va fi ultima zi lucrata) , iar contractul de munca se va încheia cu data de 23.03.2020 . In data de 18.03 compania si-a suspendat activitatea conform ordonanței de urgenta numărul 2 privind Corvid-19. In aceasta situatie , eu beneficiez de șomaj tehnic , aflându-ma in preaviz?
Ultima modificare: Luni, 13 Aprilie 2020
Andreea1095, utilizator
Cel mai recent răspuns: AndreeaMirabela , utilizator 08:12, 14 Aprilie 2020
Ceilalti salariati au fost trimisi in somaj tehnic ?
Da, toti angajații au fost băgați in șomaj tehnic cu plata a 75% din salariul de baza.
Dvs ati primit decizie de somaj tehnic?
Nu am primit nici-un mail de la firma .
Dar trebuie primit vreo decizie anume?vreo hartie?am fost trimisa si eu in Somaj tehnic de la 1 aprile dar ni s.a comunicat doar verbal si cam atat...Trebuia semnat ceva?

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic econo econo Buna seara, Am câteva neclaritati legate de șomajul tehnic si anume: 1. Ne raportam la mediu brut 5429, adica 75%= 4071. Lei. Angajatorul plătește ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , firma la care am lucrat s-a închis din motive ce ... Roatis Roatis Buna ziua , firma la care am lucrat s-a închis din motive ce nu țin de angajator și anume spațiul in care de desfășura activitatea s-a dărâmat pentru a ... (vezi toată discuția)
Statutul angajatului in perioada de preaviz Marius LM Electro Marius LM Electro Buna ziua. La noi la firma s-a luat masura concedierii colective a peste jumatate din personal. In 19 martie firma a intrat in somaj tehnic, masura luata ... (vezi toată discuția)