avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua , firma la care am lucrat s-a închis din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua , firma la care am lucrat s-a închis din motive ce ...

Buna ziua , firma la care am lucrat s-a închis din motive ce nu țin de angajator și anume spațiul in care de desfășura activitatea s-a dărâmat pentru a se construi altceva terminându-se contractul, firma știa de cel puțin 6 ca se va Închide spațiu au avut timp sa caute alt spațiu , toate bune așteptăm sa deschidem in alt spațiu timp in care ni s-a comunicat ca o sa stam pe șomaj tehnic pana se deschide celălalt magazin , in Februarie ne-am întâlnit cu toții pentru semnarea preavizului sa aflam ca de fapt Șomajul tehnic nu mai exista si nu ne poate tine pe toți doar pe vreo 10 , si surpriza erau diferite datele de închidere a contractului , nu erau la toată lumea la fel pentru cei aleși sa rămână , noi in cele din urma credem ca nu au fost la fel pentru toată lumea pentru a nu da salarii compensatorii ,in decizia de încetare a contractului de munca mi se aducea la cunoștința Ca am fost cu o luna in urma anunțată de preaviz ceea ce nu a fost adevărat și asta s-a întâmplat pentru vreo 10 persoane ,noua promițânduni-se ca ne ia înapoi când deschid magazinul și sa stam pe șomaj și deferența pana la salar o primim in plic și văzând ca celelalte persoane au alta data de închidere a contractului i-am zis ca nu e bine ca sunt diferite și ei de buna credință au zis semnați ca e Ok ca va primiti diferența de bani in plic ca pe voi va ținem in firma ceea ce evident nu s-a întâmplat ca n-.am primit nimic si nici magazinul nu s-a deschis încă , iar celorlalți care nu i mai iau înapoi in firma li s-a terminat preavizul cu o luna după noi deci practic au luat salar întreg , noi practic am lucrat pe perioada preavizului ceilalți nu ei au luat salar întreg noi nu , le-am solicitat ca nu ne trebuie bani ce nu ni se cuvin sa stam acasă sa primim bani doar sa primim
Diferența cum au primit ceilalți salariu întreg As avea unde sa fac o plângere pentru înșelăciune ? Au trecut cele 45 de zile calendaristice ca sa ma pot adresa tribunalului tot așteptând banii promiși .
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Mai sunt angajata? Andreea1095 Andreea1095 Buna ziua. Pe data de 17.03.2020 am semnat cererea de demisie (urmând perioada de preaviz in care se specifica faptul ca pe 21.03 va fi ultima zi lucrata) , ... (vezi toată discuția)
Exploatarea angajatilor stirbum stirbum Buna seara!Am 22 ani si incerc sa duc o viata independenta,sa ma intretin si sa imi fac un viitor.nu as fi ajuns sa ma interesez de aceste lucruri,dar se pare ... (vezi toată discuția)
Concediere în timpul situației de urgenta Sandra90 Sandra90 Bună ziua! As avea și eu o întrebare,urmează sa îmi pierd locul de munca, ca urmare a deciziei de închidere a punctului de lucru dintr-un oraș, altul ... (vezi toată discuția)