avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire

Bună ziua.
Am discutat cu executorul judecătoresc iar acesta mi-a spus ca momentan nu a primit nimic în legătură cu dosarul. Mi-au fost retrasi banii de pe toate conturile, rămanand pe zero în acest moment.
As dori sa știu cum se procedează, având în vedere ca am în întreținere un copil minor, părinte singur și chirie.
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:33, 13 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Întrebați la Bancă cine este creditorul și executorul, și cereți o copie xerox a actelor de executare silită. Poate e alt executor de la alt creditor, sau de la ANAF.

Nu va poate popri mai mult de 1/3 pentru o singură executare, și 1/2 pentru două sau mai multe popriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita fara notificare doar_dana doar_dana Buna ziua, am primit o notificare din partea bancii de la care imi primesc pensia, cum ca s-a facut poprire pe conturi de catre un executor judecatoresc. Deja ... (vezi toată discuția)
Executare silita - cuantum poprire pe salariu mihai1986 mihai1986 Buna ziua. Acum 5 ani am facut o greseala imensa cu un card de credit primit mai mult decat usor de la o institutie bancara..din pacate, varsta si anturajul ... (vezi toată discuția)
Se pot prescrie ratele de credit in perioada de executare? eagle_free eagle_free Buna ziua. Daca spre exemplu o persoana este in stadiul de executare silita asupra a 2 imprumuturi restante si are poprire pe contul cu salariu, as vrea sa ... (vezi toată discuția)