avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita fara notificare
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita fara notificare

Buna ziua, am primit o notificare din partea bancii de la care imi primesc pensia, cum ca s-a facut poprire pe conturi de catre un executor judecatoresc. Deja mi-a fost retrasa din cont o suma disponibila, diferenta ramanand sa fie retrasa la urmatoarea intrare de bani in cont. Cand si cum si unde pot depune o contestatie la executare silita? Daca intre timp banca imi trimite banii catre executor, ii mai pot recupera dupa judecarea contestatiei? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:55, 28 Martie 2020
Buna ziua,
1. Solicitati bancii sa va comunice toate actele in virtutea carora a facut poprirea.
2. Dupa ce le primiti va adresati URGENT instantelor cu o contestatie la executare
Mi-au trimis un email prin care mi-au comunicat doar numele executorului judecatoresc, nu si motivul executarii. As dori sa fac o contestatie la executare, dar nu stiu cum se face. M-ati putea ajuta ( contra cost), avand in vedere ca in perioada asta nu mai putem circula unde avem nevoie? Multumesc pt raspuns!
Motivul executării îl găsiți în dosarul execuțional de la executorul judecătoresc. Puteți solicita în scris o copie xerox contra cost, de la executorul judecătoresc. În 5 zile trebuie să vă înmâneze copia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , in urma unei executări silite am primit răspuns ... AaLlEeXxX AaLlEeXxX Buna ziua , in urma unei executări silite am primit răspuns de la executor că nu îmi poate debloca conturile după achitarea sumei scrisă pe poprire la ... (vezi toată discuția)
Executorul mi-a blocat contul fără să fiu înștiințat în vreun fel. nu trebuia să primesc o citație acasă? andrei34vs andrei34vs Am avut un credit la o banca si nu am reusit sa platesc. Apoi am primit de la executor acele hartii si au blocat contul in care primesc salariu. Teoretic nu ... (vezi toată discuția)
Poprire Andreea ioana1006 Andreea ioana1006 Bună ziua. Am discutat cu executorul judecătoresc iar acesta mi-a spus ca momentan nu a primit nimic în legătură cu dosarul. Mi-au fost retrasi banii de ... (vezi toată discuția)