avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

recalculare pensie

Buna ziua,
imi puteti spune cum se reaclculeaza pensia prin adaugare de stagiu la pensie? de asemenea care este baza legala pentru care s-a dat spor de vechime? Am depus la dosarul de pensie adev.pt.spor vechime 1991-2001 si nu s-a luat in calcul pentru ca nu am mentionat cadrul legal.Mentionez ca am lucrat sef contabil la o sociatate agricola.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Spor vechime marybujiuta marybujiuta perioada în care o persoană s-a aflat în ajutor de şomaj,conform Legii 76/2002, perioadă consemnată în carnetul de muncă, constituie vechime în muncă ... (vezi toată discuția)
Pensie, adeverinte alte sporuri mariana55_ro mariana55_ro sant nascuta la data 10.06.1955- ( am facultate de 5 ani )-am o vechime de27 ani si 8 luni ( 2 ani au fost somaj - din cei 27 de ani 14 ani si 2 luni am lucrat ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime neluat in calculul pensiei ionitaaneta ionitaaneta Buna ziua, In ,,DATE PRIVITOARE LA ACTIVITATEA IN MUNCA\'\' care stau la baza de calcul a pensiei incepind cu 1.04.1992 sporul de vechime ... (vezi toată discuția)