avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Cum sa raspund la un mesaj pe forum
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Cum sa raspund la un mesaj pe forum

Am si eu o intrebare: de ce nu pot sa raspund la unele intrebari care ma vizeaza direct? Scriu mesajul iar cand apas pe butonul "publica mesajul" acesta nu poate fi publicat, unde gresesc?
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 17:15, 12 Decembrie 2009

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buton renuntare editare/scriere Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Buna seara, de ce nu exista si un buton de renuntare publicare mesaj? Adineauri am vrut sa-mi editez un mesaj, m-am razgandit si de fapt nu mai voiam sa scriu ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru noii utilizatori. cum functioneaza avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Va invitam sa colaborati la constructia unei baze de date cu intrebari si raspunsuri cu privire la facilitatile Avocatnet.ro. Spre exemplu: titlu ... (vezi toată discuția)
O mica problema cu alertele si emailurile de sistem Alin Popescu Alin Popescu Buna seara, In ultimele 24 de ore am inregistrat o problema care a afectat alertele (mesaje noi in forum, mesaje private, etc) trimise utilizatorilor, ... (vezi toată discuția)