avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie in biroul de credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie in biroul de credite

Buna ziua. Acum 9 ani iubitul meu a facut un credit la o banca, dar nu a achitat datoria. S-a judecat si a venit decizie la plata unei sume. Din cauza problemelor financiare a plecat din tara si nu a mai platit. Acum un sn s-a reintors in tara, s-a angajat, noi am facut cununia civila in martie dar executorul judecatoresc caruia i-a fost repartizat cazul l-a gasit si i-a trimis adresa ca i se vor pune proprire pe conturi. Intrebarile mele sunt? 1. Aceste datorii nu se prescriu? 2. Imi pot pune proprire si mie pe cont fiind sotia? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 06:58, 17 Aprilie 2020
Trebuie sa conteste poprirea in instnta in 15 zile de la constatarea, punerea popriri.
In instanta poate invoca chiar si presciptia datoriei ( aceasta, prescripria, nu o poate invoca judecatorul din oficiu, trebuie invocata de cel executat silit).
Discutati cu un avocat.
Imi puteti recomanda un avocat in domeniu in Constanta in domeniu? Va multumesc.
Nu se pot face recomandări pe site ( plus ca nu cunosc pe nimeni).
Aveti un buton pe care scrie "Consultanți"
Click pe el, mergeti la Avocați si legeti unul din judet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salar in calitate de codebitor si dupa 10 ani de la acordarea creditului? Bianca Cosmina Bianca Cosmina Buna ziua, In Aprilie anul acesta s-au implinit 10 ani de cand am semnat in calitate de codebitor pentru fostul sot la un credit de imprumut pentru suma de ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorii la intretinere husseincudop husseincudop Fiind plecat din tara,am restante la plata cheltuielilor de intretinere la nivel de circa 4 ani.Asociatia de proprietari nu m-a actionat in judecata, pe de o ... (vezi toată discuția)
Reabilitare judecatoreasca margaSe margaSe buna ziua! am indeplinit peroada pt reabilitarea judecatoreasca si dupa 6 -7 termene , judecatorul nu a inteles din declaratiile de la fisc platite la care am ... (vezi toată discuția)