avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata zilelor libere acordate conf HG 19/2020
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata zilelor libere acordate conf HG 19/2020

Buna ziua !
Va rog frumos sa mă ajutați cu un răspuns la următoarea situație .
In luna Martie am lucrat program normal 15 zile lucrătoare ( pana pe data de 20 Martie ) ulterior am intrat in concediu conf HG 19/2020 - zilele libere plătite acordate pt părinții cu copii mai mici de 12 ani , iar restul de 7 zile lucrătoare aferente lunii urmând sa fiu plătită 75% din salariul de baza/ brut . Nu depășesc salariul mediu pe economie - eu am salariul net 2100 RON . Astăzi am primit banii aferenți lunii Martie si am primit 1853 RON . Mi se pare foarte puțin . Mă poate ajuta cineva cu un calcul sau sa imi spuna dacă este corect ?
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 14 Aprilie 2020
maia andrei, utilizator
Cel mai recent răspuns: maia andrei , utilizator 10:20, 16 Aprilie 2020
7 zile este aproape o treime din luna iar scaderea nu este foarte mare.

Cred ca este calculat corect, asa, la prima vedere.
Multumesc ! Mă puteți ajuta va rog cu un calcul al salariului pt luna Aprilie ? Salariul net este 2100 , brut 3008 si se calculează cu compensare suma . Imi puteți spune, va rog, cati bani voi primi pt salariul din luna Aprilie ?

Iulian Manea a scris:

Menționez ca întreaga luna Aprilie voi beneficia de Hg 19/2020

maia andrei a scris:

Multumesc ! Mă puteți ajuta va rog cu un calcul al salariului pt luna Aprilie ? Salariul net este 2100 , brut 3008 si se calculează cu compensare suma . Imi puteți spune, va rog, cati bani voi primi pt salariul din luna Aprilie ?

Iulian Manea a scris:

Ultima modificare: Joi, 16 Aprilie 2020
maia andrei, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare dintre salariu si indemniz de maternitate( art 66 -ccm) vasiur vasiur Cum se pune in aplicare art 66 din ccm la nivel national? ART.66. - (1) In cazul in care salariata se afla in concediu de maternitate, unitatea ... (vezi toată discuția)
Ajutor - calcul indemnizatie concediu prenatal!!! Gabriela Negrut Gabriela Negrut Va rog sa ma ajutati cu calculul indemnizatiei in urmatoarea situatie: Incepand cu 19 mai 2009 angajata intra in concediu prenatal. In mod normal trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Concediu pre-post natal si cic - calcul indemnizatie NoY NoY Buna ziua, In data de 17 aprilie 2012 am intrat in concediu prenatal. In data de 17 mai 2012 s-a nascut copilasul. Salariul brut este 3.200 RON, iar ... (vezi toată discuția)