Am o nelamurire legata de institutiile financiare nonbancare, de genul TBI Credit, care consta in urmatorul scenariu: un pensionar a luat un credit de la TBI Credit si a pus girant pe un alt pensionar, FARA PERMISIUNE si fara sa SEMNEZE NIMIC persoana din urma, si acuma institutia respectiva cere plata ratelor SI persoanei respective, care nici macar nu stia ca s-a facut un credit pe numele sau. Cum este posibil asa ceva ? Cum poate persoana care nu a semnat nimic, si i s-a fraudat practic semnatura, sa fie scoasa din aceasta frauda? Multumesc anticipat
Poate.
Dar nu institutia, ci executorul, in urma unei sentinte.
Mergeti la un avocat, sa nu uitati/neglijati ceva si sa pierdeti mai mult decat ar costa consultatia.
Problema girant
Madalina.puc
Buna ziua. Am si eu nevoie de un sfat. Tocmai am girat pe cineva pentru un imprumut si la cateva zile am aflat ca as putea contracta un credit insa acum suma ... (vezi toată discuția)
Overdraft
ciurliburli
beneficiez de overdraft la locul de munca#-o.in caz de demisie sau concediere,pt overdraft cine e girantul la banca?daca refuz sa il achit,pe cine apeleaza ... (vezi toată discuția)