avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... TBI Credit frauda
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

TBI Credit frauda

Buna tuturor,

Am o nelamurire legata de institutiile financiare nonbancare, de genul TBI Credit, care consta in urmatorul scenariu: un pensionar a luat un credit de la TBI Credit si a pus girant pe un alt pensionar, FARA PERMISIUNE si fara sa SEMNEZE NIMIC persoana din urma, si acuma institutia respectiva cere plata ratelor SI persoanei respective, care nici macar nu stia ca s-a facut un credit pe numele sau. Cum este posibil asa ceva ? Cum poate persoana care nu a semnat nimic, si i s-a fraudat practic semnatura, sa fie scoasa din aceasta frauda? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:26, 15 Aprilie 2020
sa faca plangere la politie.
Si la ANSPDCP, pentru prelucrarea datelor cu caracter personal fara acordul dumnealui.
Multumesc pentru raspuns! Intre timp poate aceasta institutie sa blocheze conturile de pensie a persoanei in cauza?
Poate.
Dar nu institutia, ci executorul, in urma unei sentinte.
Mergeti la un avocat, sa nu uitati/neglijati ceva si sa pierdeti mai mult decat ar costa consultatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcand legile 677/2001 si 506/2004, o facultate particulara a afisat public datele private ale mele si altora (cnp, locul nasterii, serie ci, etc) vioricaw vioricaw Incalcand legile 677/2001 si 506/2004, o facultate particulara a afisat public datele private ale mele si altora (CNP, locul nasterii, serie CI, etc) in fata ... (vezi toată discuția)
Problema girant Madalina.puc Madalina.puc Buna ziua. Am si eu nevoie de un sfat. Tocmai am girat pe cineva pentru un imprumut si la cateva zile am aflat ca as putea contracta un credit insa acum suma ... (vezi toată discuția)
Overdraft ciurliburli ciurliburli beneficiez de overdraft la locul de munca#-o.in caz de demisie sau concediere,pt overdraft cine e girantul la banca?daca refuz sa il achit,pe cine apeleaza ... (vezi toată discuția)