avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor financiar pentru mama în concediu de creștere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor financiar pentru mama în concediu de creștere copil venită din UK

Buna ziua, sunt in concediu de creștere copil, venita din Anglia. Copilul are 8 luni, iar peste o lună voi ieși din concediu. Ne-am întors definitiv acasă, de 5 luni. Întrebarea mea este daca pot beneficia de un ajutor având în vedere că nu mă pot întoarce la munca, copilul este prea mic. La creșă nu sunt locuri, având înaintate copiii de 2 ani. Așadar sunt Intr un cerc vicios. As dori sa stau 2 ani cu copilul acasă, dar sa beneficiez și de un ajutor financiar.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Aprilie 2020
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:49, 15 Aprilie 2020
Buna ziua,
Nu stiu daca o sa beneficiati de un alt ajutor in afara alocatiei pentru copil.
Daca nu aveti venituri , atunci incercati la Primarie pentru ajutor social ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de cresa Ayana1 Ayana1 Buna ziua, Lucrez la o firma cu capital privat strain, momentan ma aflu in CCC, insa la inceputul lunii iulie trebuie sa revin la serviciu intrucat copilul ... (vezi toată discuția)
Incetarea alocatiei pentru copii care nu mai locuiesc in romania o_mamica o_mamica Buna ziua! Doresc sa stiu in ce modalitate se poate face legal si corect incetarea alocatiei copiilor mei- de 6 luni locuim in Austria,cu drept de rezidenta. ... (vezi toată discuția)
Concediu mama si tata simultan pana la varsta de 7 luni a copiilor Bea123 Bea123 Avem urmatoarea situatie la care va rog sa ma ajutati cu un raspuns: Eu sunt acum in concediu de maternitate iar din luna mai sotul meu va intra in concediu ... (vezi toată discuția)