avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Declaratie pe propria raspundere.
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Declaratie pe propria raspundere.

Sunt expert evaluator,am 69 ani,dar activez cu succes ca PFA.
Intrebare: conform pct.1 din declaratie,in interes profesional,pot sa ma deplasez si in afara intervalului orar 11-13?. Culegerea de date si deplasarea pot dura mai mult de 2ore.
In afara de Declaratie,mai trebuie vre-un document pentru a demonstra ca sunt PFA? Politistii sunt greu de convins!
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: clyde2010 , utilizator 13:05, 15 Aprilie 2020
Vă faceți declarația pe proprie răspundere, dar și adeverința pe PFA (în care precizați deplasarea la diverse locații ale beneficiarilor, sediile autorităților publice locale și centrale etc., după caz.
Stimate domn ,

Este necesara declaratia pe proprie raspundere, care sa fie una foarte clara, detaliata, mentionand activitatea profesionala prestata, ora inceperii efective, precum si durata aproximativa destinata efectuarii activitatii lucrative.

Sa aveti si adeverinta care atesta acest aspect, precum si alte inscrisuri care atesta profesia dumneavoastra.

Va mulțumesc. Dar trebuie să mă încadrez în intervalul 11-13?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanța militară 4 dritaS dritaS Poate ieși o persoana peste 65 de ani în afara limitelor orare 11-13 In interes de serviciu? mulțumesc. (vezi toată discuția)
Decizia cnsu 52 cand este necesara adeverinta si declarația ... cyan cyan Decizia CNSU 52 Cand este necesara adeverinta si declarația pe proprie răspundere? In perioada de restrictie 23.00-05.00 sau permanent? Art. 4 - (1) ... (vezi toată discuția)
Urgent Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna ziua Având in vedere noua ordonanta militară care va intra intra in vigoare in aceasta seara, așa dori sa ma lamuriti dacă fiecare salariat care ... (vezi toată discuția)