avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Formulare apel in perioada starii de urgenta
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Formulare apel in perioada starii de urgenta

Daca formulez un apel in perioada starii de urgenta, acesta va fi anulat de catre instanta de judecata? Nu am dreptul de a formula un apel in perioada starii de urgenta? Trebuie neaparat sa astept terminarea starii de urgenta pentru a formula apelul? In mod sigur instanta poate anula un apel formulat in perioada starii de urgenta?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:00, 18 Aprilie 2020
Se poate formula apel. Se va judeca dupa incetarea starii de urgenta.
De ce va grăbiți fără sens,puteti redacta apelul il pitrociti cum credeti dvs,bibiliti,completați în această perioadă (daca nu il.aveti făcut de avocat) și îl depuneti după încetarea stării de urgenta astfel cum prevede decretul de instituire.Sa nu credeti ca se va judeca mai repede sau ca o sa aibe prioritate daca il depuneti acum.Desi teoretic nu ar trebui să fie o problemă chiar daca il depuneti acum nu.se stie cum pot reactiona unii magistrați,daca nu vor considera ca este depus prematur pot exista si interpretari mai putin fericite.etc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Aprilie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta de judecata mioara54 mioara54 Buna ziua. Am inteles ca toate judecatoriile,tribunalele si curtile de apel au suspendate activetatea,adica judecarea proceselor este suspendata . Pe data de 2 ... (vezi toată discuția)
Hotararea de divort deedee2030 deedee2030 cum pot sa scot hotararea de divort mai repede daca judecatoarea este in concediu ?ce pot sa fac ? cat mai urgent pt a declara un copil:(( (vezi toată discuția)
Cerere de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti ContSters247399 ContSters247399 am si eu o intrebare. de cate ori se pot face cereri de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti?? am facut o cerere deja si astept si nu a venit ... (vezi toată discuția)