avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neplata salariului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neplata salariului

Mai am și eu încă o nelămurire. Deși am explicat persoanei de la firmă ca nu am cu cine să îmi las copilul de 4 ani și jumătate în plină pandemie, ea tot ma chema să depun demisia cu preaviz de 20 de zile la o funcție de îngrijitoare. Contractul fiind doar pe o lună de zile. Este posibil ca durata preavizului să fie mai mare decât cea a contractului??? Plus că in contract salariul este trecut 2200,eu luam în mână 1500,la 15ture pe lună, 12ore la tura, o zi liberă, una lucrătoare, iar în contract sunt specificate 8ore pe zi.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Aprilie 2020
Anny Aly, utilizator

Alte discuții în legătură

Durata preaviz Ela87 Ela87 Buna seara. Sunt angajata ca receptioner la un hotel. Obisnuiam sa lucrez ture de 12 ore, doar de zi, urmate de o zi libera. Datorita comportamentului ... (vezi toată discuția)
Bună seara -zile de muncă neplătite Anny Aly Anny Aly Vă rog sa mă ajutați. Am apucat să lucrez 5 ture la o firmă de curățenie înainte de starea de urgență, am mai avut și niște probleme medicale în ... (vezi toată discuția)
Preaviz. Biclea Biclea Buna ziua, Lucrez intr-o multinationala si in urma cu cateva zile mi-am dat demisia, urmand sa stau in preaviz 20 de zile. In contractul de munca scrie ca ... (vezi toată discuția)