avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Domeniu public
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Domeniu public

Buna ziua , va rog mult ajutati-ma cu un raspuns.Am o catelusa care are casuta zgarda si placuta la gat ,si sta la parter la o vecina cu acordul ei .Astazi vecina mi-a spus ca nimeni din scara ei nu o vor pe catelusa acolo , a spus ca fac sedinta sa o goneasca si ca , cheama primaria sa o amendeze pe vecina , eu nu am unde sa o mut de acolo ce putem face si cat este amenda daca ne amendeaza primaria ca sa stiu daca pot sa platesc amenda . Va multumesc din tot sufletul, multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristian Costin Miloș , Avocat 19:01, 16 Aprilie 2020
Casa scarii blocului nu este domeniu public, este proprietatea privata indiviza a proprietarilor de apartamente.
Eventuale sanctiuni pot aparea pe chestiuni de igiena, tulburarea linistii publice, etc.
Daca catelusa nu este agreata, poate fi dusa la un adapost pentru animale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domeniu public Stefanya09 Stefanya09 Buna ziua , va rog mult ajutati-ma cu un raspuns.Am o catelusa care are casuta zgarda si placuta la gat ,si sta la parter la o vecina cu acordul ei .Astazi ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma elen2 elen2 Buna ziua , va rog mult ajutati-ma cu un raspuns.Am o catelusa care are casuta zgarda si placuta la gat ,si sta la parter la o vecina cu acordul ei .Astazi ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma Stefanya09 Stefanya09 Buna ziua , va rog mult ajutati-ma cu un raspuns.Am o catelusa care are casuta zgarda si placuta la gat ,si sta la parter la o vecina cu acordul ei .Astazi ... (vezi toată discuția)