avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... va rog ajutati-ma
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

va rog ajutati-ma

Buna ziua , va rog mult ajutati-ma cu un raspuns.Am o catelusa care are casuta zgarda si placuta la gat ,si sta la parter la o vecina cu acordul ei .Astazi vecina mi-a spus ca nimeni din scara ei nu o vor pe catelusa acolo , a spus ca fac sedinta sa o goneasca si ca , cheama primaria sa o amendeze pe vecina , eu nu am unde sa o mut de acolo ce putem face si cat este amenda daca ne amendeaza primaria ca sa stiu daca pot sa platesc amenda . Va multumesc din tot sufletul, multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:57, 16 Aprilie 2020
Va confruntati cu situatie delicata si neplacuta
Amenzile sunt substantiale si reprezentantii primariei pot aplica de mai multe ori amenda pentru acelasi caz-deci nu prea renteaza sa irositi bani pe amenzi
Ideal ar fi sa gasiti organizatie de profil care sa
poata prelua catelusa si sa ii asigure siguranta si alimentatia necesara
pai si chiar daca e cu acordul lui vecina
Din precizarile dv rezulta ca vecina detine catelusa pe domeniu pub;ic
Chiar daca proprietarul intentioneaza sa detina animal de companie in imobil de locuit in comun,in apartamentul sau proprietate,dispozitiile in vigoare obliga ca acesta sa detina acordul tuturor proprietarilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domeniu public Stefanya09 Stefanya09 Buna ziua , va rog mult ajutati-ma cu un raspuns.Am o catelusa care are casuta zgarda si placuta la gat ,si sta la parter la o vecina cu acordul ei .Astazi ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma Stefanya09 Stefanya09 Buna ziua , va rog mult ajutati-ma cu un raspuns.Am o catelusa care are casuta zgarda si placuta la gat ,si sta la parter la o vecina cu acordul ei .Astazi ... (vezi toată discuția)
Domeniu public Stefanya09 Stefanya09 Buna ziua , va rog mult ajutati-ma cu un raspuns.Am o catelusa care are casuta zgarda si placuta la gat ,si sta la parter la o vecina cu acordul ei .Astazi ... (vezi toată discuția)