Buna ziua,
am un contract de munca suspendat in Revisal pana la data de 14.04.2020.
Nu am stiut ca trebuie sa operez incetare suspendare in Revisal, am crezut ca se incheie la termen suspendarea.
Azi, 15.04. am operat incheie suspendare CIM cu data de maine, 16.04.
Ce se intampla cu perioada 14.04-16.04? Ar trebui sa mai corectez ceva?
HG 905/2017
art.8
.....
(3) Constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 3.000 lei la 6.000 lei următoarele fapte:
....
b) completarea registrului cu date eronate sau incomplete;
.....
Buna ziua. O problema asemanatoare am si eu. In Revisal am avut operata data de incetare suspendare 01.06.2020, cand de fapt corect ar fi fost 31.05.2020. In acelasi timp, nu am stiut ca trebuie sa operez si incetarea suspendarii. In acest moment as vrea sa fac corectie suspendare sa fie cu data de 31.05.2020 si apoi sa fac incetare suspendare cu data de 31.05.2020. Intrebarea mea este, cu varianta aceasta propusa de mine, la un potential control risc amenda? Sau, dati-mi dvs o varianta acceptabila, dar fara sa fie afectata vechimea angajatului. Multumesc!
Corectie incetare suspendare : Operatia permite corectarea datei de incetare a ultimei suspendari a unui contract.Operatia de corectare se poate face apasand butonul "Corectie incetare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte" - subsectiunea "Suspendare".
Pentru mai multe detalii studiati : Manualul de utilizare a aplicației Revisal care se regăsește în aplicația instalată, accesând butonul „(?)” situat în colțul din dreapta sus al ferestrei principale a aplicației, sau prin apăsarea tastei F1, în orice ecran s-ar afla utilizatorul.