avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Schimbare documente judecatorie.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Schimbare documente judecatorie.

Buna seara! Suntem locatarii unui bloc ANL, si de curand am schimbat presedintele asociatiei. Va rog, daca se poate, cum ar trebui formulata cererea catre judecatorie pentru a putea schimba in acte numele presedintelui? Si ce documente sunt necesare( pe langa procesul verbal). Va multumim!
Ultima modificare: Miercuri, 15 Aprilie 2020
Julia80, utilizator

Alte discuții în legătură

Actualizare statut asociatir de proprietari Petre69 Petre69 Am preluat de curând asociația de proprietari în funcția de președinte, însă la Statut nu am găsit următoarele documente: procesul verbal al adunării ... (vezi toată discuția)
Schimbare presedinte si comitet bloc Victor_Diaconu Victor_Diaconu Buna seara. Am schimbat si noi aproximativ o luna in urma presedintele de bloci si intreg comitetul deoarece fostul presedinte si vechiul comitet nu au mai ... (vezi toată discuția)
Alegerea unei noi conduceri corneliabenesch corneliabenesch Procesul verbal al Adunarii generale Extraordinare prin care este ales un nou presedinte si un nou Comitet executiv trebuie prezentat la judecatorie pentru ... (vezi toată discuția)