Buna seara.
Am schimbat si noi aproximativ o luna in urma presedintele de bloci si intreg comitetul deoarece fostul presedinte si vechiul comitet nu au mai vrut sa continue. La adunarea generala s-au intrunit 50% plus 1 din locatari si s-a ales un nou presedinte si un nou comitet. Pana la aceasta data nu am depus nicaieri nimic. Trebuie sa depunem ceva la judecatoria de sector? este tarziu acum sa depunem. Multumesc frumos
Hotararile luate la adunarea generala, inclusiv aceea de alegere a comitetului si presedintelui, se consemneaza in procesul verbal din registrul de PV al asociatiei. Apoi se aduc la cunostinta hotararile tuturor proprietarilor prin afisare.
Nu se inregistreaza la judecatoriei si nici la alta institutie. Daca aveti cont bancar va trebui sa va prezentati la banca pentru schimbarea specimenelor de semnatura ale celor care vor lucra cu banca din partea asociatiei.
Comitet bloc
rox1969
As dori sa stiu unde trebuie inregistrat (si daca trebuie) un nou comitet executiv ales al blocului. La primarie, la judecatoria de sector, etc sau unde? ... (vezi toată discuția)