avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Abuz în serviciu
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Abuz în serviciu

Potrivit starii de urgenta si a out 32 este legal ca angajatorul sa ma tina acasă fără plată în loc să-mi acorde somaj tehnic,mentionez ca de la data de 18.03 si pînă la data de 31.03 am lucrat 2 zile deoarece locul de munca este în mall iar acesta a fost închis,în această situație angajatorul nu trebuia sa emită actul adițional al cum prin care intram in somaj tehnic in perioada 16.03-31.03,el făcînd actul adițional cu data de 03.04-14.04,trecerea în șomaj tehnic este o obligație pentru angajator sau este o alegere avînd în vedere starea de urgenta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:10, 16 Aprilie 2020
CFP este la cererea dvs.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic de la instituirea stării de urgență Dani1993 Dani1993 Pe data de 16 martie a fost instituită starea de urgență. Angajatorul nu a suspendat contractul de munca si nu a băgat angajații in somaj tehnic (Este ... (vezi toată discuția)
Din somaj tehnic in somaj bijou8 bijou8 Buna ziua, Am fost in somaj tehnic in perioada 20.03-02.04.2020. Astazi angajatorul ne-a anuntat (verbal, urmeaza scris) ca se inchide activitatea ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic Andreea199689 Andreea199689 Buna ziua. Dupa data de 15 mai, eu fiind angajata într-un mall, cum se va proceda cu șomajul, se va da in continuare sau nu? (vezi toată discuția)