avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Medicii sunt supărați că se va credincioșilor ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Medicii sunt supărați că se va credincioșilor Sfânta Lumina a Învierii de la Ierusalim

Se tem ca se va răspândi noul coronavirus.Se tem de ceea ce nu cunosc desi trebuia sa cunoasca de mult timp...
Eu nu am nicio temere ca se va împrăștia acest virus din acest motiv.

Faptul ca medicii se tot infecteaza se datorează faptului că mediul în care lucrează ei este foarte contaminat, managerii lor nu au reușit datorita neștiință lor sa creeze circuite corespunzatoare ( ceea ce pe mine ma face sa ii suspectez de incompetenta profesională) si nu stiu sa se echipeze si dezechipeze în mod corespunzător.Ei nici azi nu au înțeles că inclusiv colegii lor trebuie tratati ca suspecți infectati.Daca nu vor înțelege acest lucru se vor tot infecta în continuare.Sa ceara sa fie instruiți.Am tot zis acest lucru dar trebuia sa il stie si ei daca il stiu eu.

Voluntarii intra in scara blocului si nu exista probleme.Nu exista riscul la care sunt supuși medicii.

Nu stiu daca voluntarii au viziere pentru ca daca au viziere si măști orice risc este exclus.
Exista posibilitatea de a nu se respecta distanta de 2 m daca ieșea lumea în stradă dar în acest condiții chiar nu inteleg nemulțumirea medicilor.

Atâta timp cât nu va fi infectat niciun voluntar nimeni nu va fi infectat cu noul.coronavirus si lipsa.infectarii acestora va constitui dovada.

La cum este reglementată chestiunea cu BOR în prezent, după intervenția președintelui României care era foarte stresat si pe buna dreptate, pentru ca el era cel care dadea socoteala in fata poporului si nu parlamentarii care își dau si ei cu parerea aiurea, lucrurile sunt fără niciun risc de infectare a vreunei persoane.

Dumnezeu va avea grija sa fie asa.

Apreciez foarte mult faptul că au reușit să găsească o soluție care să țină lumea liniștită în casă si sa primească si Lumina Sfântă a Învierii.

Eu chiar am.fost plăcut surprins de acest guvern ca a procedat în acest fel si imi da si mai multa incredere in el pentru ca a gandit in acest fel.
Este un guvern inovator care se va descurca foarte bine, cred eu.
Ultima modificare: Vineri, 17 Aprilie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:30, 17 Aprilie 2020
Este necesara o precizare.
Referirea mea viza doar medicii nemulțumiți de faptul ca, credincioșii vor primi Lumina Sfântă si sunt ei îngrijorați...
Deci, nu ma refer la toti medicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eu ma gandesc sa ma ofer voluntar pentru a duce sfânta lumina Învierii în noaptea de Înviere în zonele piata romana si piata unirii CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Sper sa fi postat bine în acest forum. Dacă va fi nevoie de voluntari pentru aceste zone eu ma ofer voluntar în condițiile în care guvernul va accepta ... (vezi toată discuția)
Scandalul cu sfânta lumina si paștele în criza covid-19 CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Atâta timp cât există măsuri concrete gândite de guvern care să respecte impiedicarea răspîndirii virusului nu vad sa existe probleme. Cu siguranta ... (vezi toată discuția)
Incalcari de constitutie, din nou. BX BX La moastele Sfintei Parascheva pot intra doar iesenii. În prezent, portile Catedralei Mitropolitane sunt deschise doar pentru cei care au domiciliul din ... (vezi toată discuția)