avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plata tarif AEGRM - Aviz initial PF
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plata tarif AEGRM - Aviz initial PF

Buna ziua,

Astazi mi s-au retras din cont 65.70 RON, reprezentand Plata tarif AEGRM - Aviz initial PF.

Cu 8 luni in urma am avut un imprumut de nevoi personale, cu care am cumparat cu usufruct viager apartamentul mamei mele. Am rambursat acest imprumut in decurs de 2 saptamani. De asemenea, am un credit Prima Casa.

Ati putea sa imi spuneti va rog ce reprezinta suma, se va retrage lunar? este corecta aceasta retragere?

Mentionez ca nu am avut niciodata intarziere la plata ratelor, chiar am si platit imprumuturi anticipat.

multumesc mult.
Ultima modificare: Vineri, 17 Aprilie 2020
Mihaella87, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 00:09, 28 Aprilie 2020
Da. Interesant. Nu stiam! Ati garantat cu...toate conturile? Fara sa fie expres mentionate si in ce sens/scop?
Da, sunt in regula.

Inscrierea se face de regula pentru toate creditele ipotecare detinute de persoane fizice (multe banci fac si la credite de nevoi personale). Practic, aceasta suma vi se va retine o data la 5 ani, iar la final de credit veti achita tariful de stingere (45 ron, daca nu ma insel, dar se poate sa fie mai putin).

Fiind inscrierea facuta in Arhiva Electronica de Garantii, in situatia in care ulterior contractarii creditului dumneavoastra primiti o poprire pe cont de la alt executor (fie ANAF, fie executor judecatoresc), plata ratelor va avea prioritate, fiind instituit gajul pe conturi anterior respectivei executari.

De asemenea, pe baza acesteia, banca are posibilitatea ca in corelatie cu sumele datorate conform contractului de credit, sa va debiteze in mod automat contul - si sa va ia de pe cont banii pe care ii datorati conform contractului de credit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masuri de garantie la imprumut eduardcafe eduardcafe buna ziua tuturor. imi dati va rog un sfat. as vrea sa dau cu imprumut o suma de bani, 10000 euro. ce masuri de garantie exista ca sa nu dau in bara sa umblu ... (vezi toată discuția)
Credit bancar flavius26 flavius26 Buna ziua, Anul acesta am imprumutat o suma de bani de la un prieten de familie, iar pentru aceasta suma am pus casa (locuinta proprie) garantie la AEGRM ... (vezi toată discuția)
Se poate executa o masina pusa garantie la un imprumut? carmenbn carmenbn Am imprumutat cuiva o suma de bani,am facut un contract,fara a merge insa la notar.Am pus ca si garantie o masina pe care o detine imprumutatul. Respectivul ... (vezi toată discuția)