avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Deplasarile
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Deplasarile

Pana la o hotarare judecătorească sunt obligata sa il primesc in casa zilnic pe tatal copilului, sau sunt obligata sa ii dau copilul zilnic ca sa il duca acasa la el?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:13, 17 Aprilie 2020
de ce zilnic?
Nu sunteti obligata la nimic, insa gasiti o cale de mijloc, functie de varsta copilului si programul lui, gasiti variante sa petreaza timp cu tatal.
El imi impune zilnic, pentru ca nu am o hotarare judecătorească care sa zica altfel.
nici el nu are.. deci nu are ce sa va impuna, insa tineti cont ca ambii sunttei parinti cu drepturi egale.
De fapt, ce vrea tatal si dvs ce vreti ?
Ce varste au copiii ? Locuiti in apropiere ?
Copilul are 1 an si 11 luni, locuim aproape de tatal lui, vrea sa il duca zilnic la el acasa sau vrea sa vina zilnic la noi acasa. Sunt obligata sa il las sa il vada zilnic? Avem drepturi egale pana la urma.
Ultima modificare: Vineri, 17 Aprilie 2020
Carolina17, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doamna, tatal nu va poate obliga la ceva ce nu vreti sa faceti si la fel si viceversa! Ca si tatal il poate lua la el acasa si sa nu il mai aduca si nu il puteti obliga.
Daca tatal a avut grija de copil si pana sa va despartiti, isi vedea zilnic copilul, petrecea timo cu el, etc, etc, e pacat ca lucrurile sa se schimbe doar ca v-ati despartit.
Dvs stiti cum e ca om si ca tata, daca e in interesul copilului sa vina tatal in fiecare zi sau sa il ia in fiecare zi la el.. dvs stiti daca are grija de e sau daca vine la dvs pt copil sua pt a face scandal, asta face diferenta intre a fi de acord cu ce va solicita tatal sau nu.
Ca s ava faceti treaba in casa, puteti sa lasati copilul la el cateva ore, intelegeti-va asupra unui program.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tutela copilului si programul de vizita anca888 anca888 Buna ziua, am o intrebare: eu si sotul suntem in divort si avem un bebe de 8 luni. tatal copilului a solicitat in instanta ca vrea sa ia copilul pe weekenduri ... (vezi toată discuția)
Dgaspc - drept de vizita pentru tata camicami1994 camicami1994 Am un copil necasatorita fiind, tatal copilului l-a recunoscut. Are hotarare judecatoreasca pe care am atacat-o in termen, de vizitare copil si luare de la ... (vezi toată discuția)
Divort, importanta starii de sanatate a unui parinte in stabilirea domiciliului minorului vasilicam vasilicam Buna seara, am cancer, am facut chimioterapie, radioterapie, trei operații, am stat doua luni in spital si încă câteva in pat acasă. Mai trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)