avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Posibilitatea de a fi dat afara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Posibilitatea de a fi dat afara

Buna ziua, In aceasta perioada unii dintre noi risca sa fie dati afara.
Va rog sa imi spuneti daca legea protejeaza cumva femeiele care au ingrijire un copil mic sub 3 ani(femeia este divortata). Firma la care lucreaza are un numar destul de mare de angajati si nu stiu daca ei sunt obligati de vreo lege sa ia in considerare si aspectele sociale.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:51, 17 Aprilie 2020
Nu sunt obligați prin niciun act normativ sa tina seama de asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Criteriu repartizare salariu ingrijitor/femeie servici lawyer2016 lawyer2016 Buna seara Ce criteriu se utilizeaza pentru repartizarea salariului ingrijitorului/femeii de servici angajata cu contract individual de munca 4 ore/zi 650 ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil in afara tarii helenica helenica Buna ziua, Sunt divortata si am un copil in ingrijire. Eu primesc in tara alocatia copilului (42 lei). Fostul sot (tatal copilului) lucreaza in afara tarii ... (vezi toată discuția)
Disponibilizari dispuse de guvernanti lacramioara90 lacramioara90 Luand in considerare prevederile Ordonantei 63/2010 pt. modificarea si completarea Legii nr. 273/2006 privind finantele publice locale, precum si pentru ... (vezi toată discuția)