avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Dreptul la proprietate
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Dreptul la proprietate

Exista vreo lege care reglementează distanta la care trebuie ținute animalele fata de vecini, am 150 de capre și un vecin mi a făcut reclamație la DSP, dânșii zic ca trebuie sa le scot din Vatra satului.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:39, 17 Aprilie 2020
Buna seara,
Cititi cu atentie Normele de igienă şi sănătate publică privind mediul de viaţă al populaţiei din 04.02.2014 Ordinului nr. 119 din 2014

[ link extern ]

[ link extern ] /
Ultima modificare: Vineri, 17 Aprilie 2020
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vă salut.vecinul de la tara,are un grajd cu multi porci,in jur ... adalbert_d adalbert_d Vă salut.Vecinul de la tara,are un grajd cu multi porci,in jur de 12-16.are și capre.intre grajdul lui și gospodăria mea ne desparte un teren cu lățimea ... (vezi toată discuția)
Aplicabilitatea ordinului ministerului sanatatii nr. 119/04.02.2014 ge0rgelinh0 ge0rgelinh0 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: vecinul meu a facut sesizare la DSP pentru adapostul de animale construit la distanta necorespunzatoare (zona ... (vezi toată discuția)
Distanta dintre o fermă și ultima casa in sat mariy36 mariy36 buna seara.as vrea sa va întreb ce trebuie sa fac în privința unor oameni care au o fermă langa casa mea.la nici câțiva metri.cu stoguri de fan care pot ... (vezi toată discuția)