avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Declarația
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Declarația

Sunt administrator la Sc-ul meu, ce trebuie sa scriu in declaratia pe propria raspundere când plec de acasă,ptr ca sunt nevoit datorita profilului care il are societatea sa plec de mai multe ori de acasă? Mentionez când zic acasă ca sediul firmei este la mine acasă.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 13:06, 21 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Depinde de motivul pentru care va deplasati. Puteti bifa pct. 1 (deplasare clienti) sau pct. 10 (aprovizionare cu marfa, materi prime, etc).
Corect,si nu ma mai întreabă de nimic, sa le arat si altceva?Sau trebuie di aceea de angajator?
Buna ziua,
Dpdv legal nu au dreptul sa va intrebe altceva. In fapt....depinde strict de agentul care va opreste.
Adeverinta de angajator este doar pt cei care au contract de munca. Iar acest aspect se verifica in Revisal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport angajat in perioada crizei calarasanu calarasanu Buna ziua, Am un angajat care se intoarce de la montaj marfa la domiciliul clientului la ore relativ tarzii, si i s-a stricat masina si maxi taxi la ora ... (vezi toată discuția)
Numire cenzor ContSters284525 ContSters284525 Ce acte sunt necesare ptr, numirea unui cenzor? adica se face ca si la societati comerciale cu garantie, cazier, declaratii pe propie raspundere si specimen ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti este legal???????? OANA GORAN OANA GORAN Am urmatoarea situatie: Clientul vrea sa-mi dea un CEC in alb(stampilat,semnat...)garantie,iar ptr. marfa care o distribui se acopera cu BO. In cazul in care ... (vezi toată discuția)