avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Notificare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Notificare

Bună ziua. Doresc si eu un model de notificare pentru inchiderea unui cont bancar cu poprire.
Cel mai recent răspuns: Dandu76 , utilizator 20:18, 18 Aprilie 2020
Fiti mai explicit, sunteti intr.o executare silita, ati achitat debitul?
E prima data cand aud de aceasta notificare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Aprilie 2020
Cristian Costin Miloș, Avocat
Am un cont la bcr,in care primeam salariul si un credit cu ipoteca la volksbank ,care e în executare.Executorul a pus poprire pe toate conturile pe care le-am avut.Acum nu mai incasez nimic în contul de la bcr și aș vrea să îl închid.Am fost la o sucursală bcr,dar bineinteles ca nu se poate. Si as vrea sa știu de ce,si m-am gândit să le fac o notificare sau o cerere de închidere de cont prin email .După ce primesc raspunsul o sa văd ce ar mai fi de făcut.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Aprilie 2020
Dandu76, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Catre,
Banca......

Subsemnatul.... domiciliat in...... cnp...... ci seria.... nr...., solicit inchiderea contului nr..... intrucat nu imi mai este necesar.
Mulțumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere cont cu poprire deschis la banca Anais84 Anais84 Buna ziua, Ajutati-ma va rog si pe mine cu articole din lege care imi permit solicitarea inchiderii contului personal deschis la o banca comerciala din ... (vezi toată discuția)
Blocare cont banca si altele de catre alta banca sorinelul22 sorinelul22 Buna ziua!!!Pentru ca nu am mai platit rata de ceva timp celor de la ....P..acestia mi-u blocat toate conturile de la toate bancile.As dori sa stiu daca nu era ... (vezi toată discuția)
Cont neinchis la banca crys1976 crys1976 Buna . Ma cheama Cristi si am o mica problema cu banca . An 2006 firma la care am lucrat m_ia facut card la Banca pt. a incasa salariul. An 2007 am plecat in ... (vezi toată discuția)