avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Achizitie casa de vacanta
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Achizitie casa de vacanta

Buna ziua,
am o nelamurire si sper ca ma puteti ajuta.
Dorim sa achizitionam o propietate de vacanta situata la 20 km de resedinta principala. In acesta perioada ce as putea bifa pe declaratia pe propie raspundere pentru a putea demara actiunea (vizionarea imobilului - in primul rand, drumurile la primarii, banci, etc)?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:58, 18 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mie mi se pare fabulos ca in perioada aceasta mai sunt persoane care sunt dispuse să facă investiții de acest gen tinand cont de amploarea crizei economice care o sa urmeze..Asa cum sunt formulate declarațiile la acest moment cazul dvs nu face parte dintre excepțiile pt care puteti face deplasări,dar variante sunt.Completati rubrica cumpărături sau ajutor bătrâni și plimbati o pungă cu medicamente cu dvs sau cu alimente pe cate le duceți mătușii Tamara sau unchiului Gigel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere copil in franta de catre tata, fara sa aiba custodie CiucleaFelicia42 CiucleaFelicia42 Buna ziua, am nevoie de un sfat. Copilul meu pleaca de cativa ani in fiecare vacanta cu tatal lui francez in Fr, la sotia acestuia si se intorc, tata si fiu, ... (vezi toată discuția)
Persoana trecuta in plus la intretinere annemaria annemaria Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine sa clarific o problema pe care o am cu asociatia de proprietari de la blocul unde locuiesc. Am avut supriza ... (vezi toată discuția)
Vizite familia tatalui 25Maria23 25Maria23 Buna ziua, 1. Daca ”tatal” a obtinut program de vizita (pe care nu-l respecta lunar), sunt obligata sa duc copilul si cand vrea sora acestuia sa o vada? ... (vezi toată discuția)