Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:
Buna ziua,
Daca in acel weekend tatal are dreptul sa vada copilul, acesta poate sa mearga cu el si la familia sa. Matusa copilului este MATUSA COPILULUI indiferent de relatiile dumneavoastra cu tatal sau.
Cat priveste bunurile pe care le da minorei, atata timp cat isi achita pensia stabilita de lege, sunt cadourile sale indiferent de cardul persoanei cu care au fost cumparate.
Situatia este urmatoarea: domnul NU vine la programul de vizita lunar, ci doar cand nu are alte treburi, adica o data la 2,4 sau 6 luni. Doamna nu vrea sa vina cand are el program, ci separat si nu a interesat-o copilul niciodata pana acum (au trecut 3 ani si ceva da cand ma ameninta ca daca nu fac avort o sa aiba ei grija sa regret toata viata). Pentru ca daca voia sa o vada, o vedea pana acum in cele 3 dati cand ne-am intalnit noi cu el la locurile de joaca. E spatiu public si poate veni oricine fara acordul meu. Ideea este doar sa ma sicaneze si sa joc cum vrea ea....
Bunurile pe care le da minorei sunt singurele pe care aceasta le primeste de la el. Nu achita pensia stabilita de lege si nu participa in nici un alt fel la cresterea sau educarea ei.
Nu va ști nimeni niciodată a cui este contul și chitanța eliberată, nu permite legea, banca nu va elibera vreun document în acest sens.
Cred ca nu m-am facut inteleasa. In punga era bonul acela pe care il primesti atunci cand platesti cu cardul. Stiti? Pe care este scris titularul cardului, data si ora tranzactiei... Intelegeti? Nu stiu cum se numeste. Cand platesti cu cardul ti se da bonul (care poate fi al oricui) si bonul de la tranzactie unde scrie tot.