avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Unde sa mai apelez pentru ajutor?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Unde sa mai apelez pentru ajutor?

Bună dimineața și vă rog să mă scuzați că vă deranjez cu o problema. Sunt o persoana serioasă și am handicap mediu auditiv și un copil de 10 ani, soțul meu suferă de inimă. Am rămas fără loc de munca și nu ne mai angajează nimeni avem nevoie de un ajutor financiar că eu am 60 lei pe luna și alocație copil. Am sunat la asistență socială să ne îndruma spre a a demara pentru ajutor social și au spus că nu se poate face nimic. Va rog să-mi spuneți unde să mai apelez? Mulțumesc mult și aștept un răspuns că sunt foarte disperată că nu mai am nimic.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:16, 20 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La Primarie puteti apela pentru ajutor social, iar la AJOFM pentru cautarea unui loc de munca.
Ultima modificare: Luni, 20 Aprilie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă boala de inima a soțului este într-un stadiu avansat, și are capacitatea de muncă pierdută total sau parțial, poate fi pensionat pe caz de boală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul la ajutor social lunar? tucika21 tucika21 Buna ziua! Suntem o familie cu 3 persoane. Avem un bebelus de 11 luni. Sotul meu a fost angajat, dupa care a fost concediat, si a beneficiat de ajutor de ... (vezi toată discuția)
Ajutor social de boala uka30 uka30 Sunt o pensionara care abia traieste dintr-o pensie de 350 de lei (275 lei pensie CAP, care a fost indexata social cu 93 lei). In urma cu 10 ani am suferit ... (vezi toată discuția)
Alocatie Mariana puiu Mariana puiu Buna ziua!Am o problemă legata de alocația celui mic.Am primit alocație de aici,din România pana la 11 luni .Apoi soțul a plecat in germania,a lucrat ... (vezi toată discuția)