avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... La ce varsta poti alege unde sa stai
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

La ce varsta poti alege unde sa stai

Bun, cum scrie si in titlu , intrebarea mea este de la ce varsta poti pleca de acasa , poti sa alegi sa stai unde doresti , nu vreau raspunsuri de exemplu 18 ani , realizez ca 18 ani , dar vreau un raspuns concret , De exemplu eu daca as face 18 lunea acesta , asi putea marti sa plec la prietena mea sa stau cu ea ?
Doar un exmplu
Cel mai recent răspuns: Alexandru Andreescu , utilizator 02:40, 21 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Naruto se poate muta oriunde imediat ce face 18 ani. Daca prietena lui Naruto e minora, atunci survin alte probleme, de natura penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa plec de acasa ! nu mai pot sta cu parintii! iza308 iza308 Vreau sa plec de acasa, chiar nu mai pot sta cu parintii mei! Mama mea nu ma suporta iar eu nu mai pot sa stau sa fiu batjocorita.am 16 ani pot pleca legal de ... (vezi toată discuția)
Plecari minori de acasa. consecinte LaviiPP LaviiPP Buna seara ! Am tot vazut pe acest site discutii despre plecarea de acasa a minorelor. Dar niciun raspuns nu m-a facut sa inteleg daca se poate face ceva ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani jumătate,și aș vrea să mă mut cu prietenul meu ... Karina.karri07 Karina.karri07 Am 16 ani jumătate,și aș vrea să mă mut cu prietenul meu de 22 de ani,dar mama nu mă lăsa ea de fel este foarte stricta,nici să mă văd cu el și mai ... (vezi toată discuția)