Daca fiecare țară împrumuta câțiva medici si laboranti biologi cu schimbul, cu menținerea unui control atent situația s-ar rezolva.
Deci, ca sa ma fac inteles, nu este necesar ca tarile respective sa fi scăpat de COVID 19 sau sa aiba medici care să nu aibă ce face ci sa se faca o corelare comună.
Numai daca avem in vedere cât se testează în România se poate si in alte tari care nu sunt grav afectate sa se procedeze la.fel.
Fără o acțiune în forță nu finalizam circul cu noul coronavirus .
Trebuie actionat puternic pe un teritoriu cu izolari în cunoștiință de cauză si sa stim care sunt imuni si nu pot transmite si cei care pot transmite.
Printr-o corelare în forță s-ar reduce substanțial transmisia virusului si apoi s-ar ajunge la final.
Se pot face analize care să stabilească clar cât de puține teste se pot face intr-o tara si in alta.
De pilda, tari mici precum.Croatia, Serbia, etc. daca controlează situația se pot lipsi de câțiva medici si laboranti.Tot la.fel.si tari mari precum China.
Trebuie un efort susținut care să dea rezultate concrete si sa iesim in contraofensivă.
Dar...trebuie să avem teste în primul rând.
Restul se poate rezolva.
Dacă nu se face ceva masiv ca sa duca la.controlarea situație va dura mult timp si vom bate pasul pe loc si nu numai România ci toate țările, indiferent cât de dezvoltate ar fi ele.
Aveti aici un link cu transmiterea virusului:
[ link extern ]
Schemele cu bulinele colorate imi par OK doar ca eu cred ca transmiterea virusului este mai mare decât se presupune de cotidianul britanic The Guardian, pentru ca viteza de propagare a virusului nu se corelează cu graficul, după părerea mea.
Sau, modalitatea de infectare este mai mare din alte motive de transmitere decat cele bazate pe palierul distantierii sociale.
Eu asa vad situația pentru ca logica asa ar arata...
Coreea de Sud și Germania par să aibă o strategie de felul cum am arat eu doar ca ei sunt multi ca populație si la noi ar fi mai usor.