avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... România ar avea potențial sa produca testele pentru ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

România ar avea potențial sa produca testele pentru noul coronavirus?

Ma refer la toate testele relevante, atat la cele PCR cât și la cele pentru a se verifica cât din populație s-a imunizat.
Am văzut că medicii merg pe presupuneri si nu prea imi par deloc bune estimările.lor făcute asa aiurea fără teste concrete...

Fără a se testa în mod masiv populația vom bate pasul pe loc.

Cum ar fi nevoie de cel puțin 60 de milioane de teste PCR si de celelalte teste câteva milioane, ma gandesc ca ar fi si rentabil sa producem chiar noi aceste teste.

Am putea sa si exportăm astfel.de teste si ar fi ceva economic.

Nu cred ca avem o altă variantă mai bună si daca Romania ar putea produce asa ceva ar fi de mare utilitate.
Nu cred ca ar fi o activitate care să meargă în pagubă si chiar ar putea sa fie si ceva economic.

Stie cineva care ar fi impedimentele daca acestea ar exista?

Sau, daca ar fi mai avantajos sa importam decat sa producem...
Ultima modificare: Marți, 21 Aprilie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:19, 25 Mai 2020
E un dispozitiv diferit de cel din Israel, e un PCR ceva mai rapid, si face in acelasi timp depistarea si a atlor agenti patogeni.

Sincer, as dori ca cel din Israel sa ajunga la a doua generatie in scurt timp, sa aiba o eroare de maxim 5% si sa poata fi fabricat si exportat si la noi. Asta in maxim 3 luni.
Ultima modificare: Duminică, 24 Mai 2020
latka, utilizator
Tarile mici au fost favorizate.
Munte Negru pare ca a scapat de noul coronavirus.

[ link extern ]

Insa, atunci cand vor veni turistii straini nu se stie ce se va intampla.

Sa vedem ce o sa iasa si cu testarea pentru anticorpi care a inceput astazi pe stadionul national.

Aceste teste PCR pot identifica orice alt coronavirus in afara de SARS Cov 2?
Daca pot detecta orice coronavirus ar fi foarte utile pe viitor si ar trebui sa fim foarte bime dotati atat noi cat si toti cei din lume.
Ar fi o investitie necesara si utila.
Ultima modificare: Luni, 25 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Covid-19. a emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu covid-19 in romania? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta ... (vezi toată discuția)
Unii afirma ca noul coronavirus ar fi aparut in china in august 2019 CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Aveti aici linkul: https://www.mediafax.ro/coronavirus/wuhan-imagini-din-satelit-indica-o-alta-perioada-de-inceput-a-coronavirusului-19262504 Nu am ... (vezi toată discuția)