avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Moarte suspecta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Moarte suspecta

Cum pot redeschide cercetarea penala a dosarului de moarte suspecta a tatalui mei ? Am facut plangere penala de moarte suspecta ,in ancheta organelor de cercetare penala am fost audiat doar eu SI PARTILE IMPLICATE DIRECT CARE AU ASCUNS DECESUL .Medicul nu a examinat cadavrul dar a eliberat certificatul constatator , fara a respecta data si ora decesului doar in baza fiseii medicale, fara a se afla in localitate in ziua decesului . Fiind vorba de orasul Botosani se putea deplasa o salvarie sa constate decesul . Eu persona am aflat de decesul tatalui meu la ora 12 si 10 minute de la fratele meu , in realitate tata a murit vineri 4 dec. 2015 dar sora mea pentru a avea timp sa fure banii din conturi si obiectele de valore a ascuns decesul lui .In cercetarea penala nu au fost audiati martorii care stiau exact cand a decedat tata .... Singurul raspuns a fost ca oricum murea pentru ca era batran .... Nu au cercetatcine i-a administrat tratamentul cu morfina si cel oncologic . Pana la urma tata a murit cu zile ,lasat sa moara de catre sora mea care i-a luat si telefonul sa nu poata comunica cu noi ... CUI TREBUIE SA MA ADRESEZ SA REDESCHID DOSARUL SI EXTINDEREA CERCETARII PENALE ?

Alte discuții în legătură

Extinderea urmaririi penale mary6 mary6 Buna dimineata. 1. Avand in vedere ca in cursul urmaririi penale in rem pt moarte suspecta,dupa efectuarea unui supliment de expertiza la raportul de ... (vezi toată discuția)
Neconcordante, erori, lipsuri, cercetare penala in rem pt omor mary6 mary6 Buna dimineata.Va rog din suflet sa ma ajutati cu niste sfaturi legale.In urma studierii si fotocopierii dosarului de urmarire penala in rem pt omor,am sesizat ... (vezi toată discuția)
Cercetare la fata locului fara procuror mary6 mary6 Buna ziua.Cu respect va adresez si eu urmatoarele intrebari,cu rugamintea de a-mi raspunde, va rog ! 1.-Cercetarea la fata locului la o moarte suspecta,dar ... (vezi toată discuția)