Buna dimineata.Va rog din suflet sa ma ajutati cu niste sfaturi legale.In urma studierii si fotocopierii dosarului de urmarire penala in rem pt omor,am sesizat multe neconcordante si nereguli in acesta ,cum ar fi; -pv al criminalistilor datat 19 mai 2016 ,care spun ca s-au deplasat la inml si au asistat la autopsierea cadavrului,in conditiile in care toate documentele,certificat deces,imbalsamare,constatator al decesului sant datate 18 mai 2016,pt ca autopsierea a fost efectuata imediat in dimineata decesului,si in aceeasi zi mi-a fost eliberat si cadavrul pt inmormantare; -pv de incunostiintare a membrilor familiei decedatei,in vederea autopsierii cadavrului,datat tot pt data de 19 mai 2016;- lipseste pv/documentul completat de serviciul 112 solicitat in acea noapte,care in data de 22 iunie 2016,cand am studiat intaia data dosarul ,se afla in dosar,acum nu mai este;- fisa de eveniment a dispeceratului politiei capitalei ,cuprinde evenimentele inregistrate eronat privind orele ,prezentarea la fata locului a echipei operative,ridicarea cadavrului,etc.,ora ridicarii cadavrului fiind inregistrata la ora 06.12 ,cadavrul fiind ridicat in jurul orelor 04.30-05.00 de fata fiind sora decedatei,aflata acolo;-declaratiile celor audiati ca,,martori" fiind efectuate si datate in luna septembrie 2016,la patru luni de la deces,in conditiile in care la prima studiere a dosarului in iunie 2016 ,eu solicitandu-le pt studiere,mi-a fost spus ca nu-mi pot fi aratate deoarece cercetarea este la inceput si nu-mi pot pune la dispozitie toate datele din dosar;-nu exista declaratii luate de la cei prezenti la fata locului unde a fost gasit cadavrul,aflati cu decedata in locuinta la acel moment la sosirea echipei operative;-in plansele foto ale cadavrului de la fata locului,este mentionat pe plansa si fotografiat usa dormitorului si dormitorul unde a fost gasit cadavrul,in timp ce in pv de la fata locului scrie ca in sufragerie a fost gasit cadavrul;-la intrebarea mea fireasca adresata oup,cine si cu scop a mutat cadavrul,deoarece si matusa mea aflata la fata locului a vazut cadavrul pe canapea in sufragerie,oup mi-a raspuns ca,nu are relevanta !?. Mai mult,nu au fost luate nici un fel de probe de la fata locului,raportul/constatarea legistului de la fata locului contine descrierea cadavrului ;-semnele mortii reale -lividitati;-culoare violacee localizata dorsal;-stadiu-hipostaza,rigiditate prezenta;-stadiu de instalare generalizata,data probabila a mortii 18 mai 2016.Date fiind toate aceste lipsuri,neconcordante ,erori,ore modificate cu pixul in pv,si multe altele,cu privire la toate acestea prin ce modalitate pot eu sesiza toate acestea descrise mai sus PTB -ului.m-am constituit deja parte civila ca succesoare a decedatei,ce document/cerere pot eu formula pt a sesiza toate aceste nereguli,si totodata a propune audierea ca martora a matusii,sora decedatei prezenta la fata locului,ajunsa acolo odata cu echipa operativa.Pot solicita si reaudierea ,,martorilor",deoarece se contrazic in declaratii? Cel ce a gasit cadavrul decedatei,fiind audiat ca martor spune ca a fost anuntat telefonic de decesul mamei mele,si a ajuns la fata locului gasind deja echipa operativa,legistul la fata locului.In pv de la fata locului completat in acea dimineata ,scrie ca respectivul a gasit cadavrul venind acasa la mama sa,nicidecum ca a fost anuntat telefonic.Va rog din suflet,sfatuiti-ma ce cereri si cui sa ma adresez cu toate aceste nereguli si contradictii din dosar,din toata cercetarea penala facuta dupa cum rezulta,de mantuiala.Dvoastra ,toti cei de aici din forum,m-ati indrumat si ajutat de fiecare data ,ajutati-ma si acum,va rog.Multumesc frumos.