buna dimineata.buna dimineata.buna dimineata.unde se plateste taxa de timbru la trezorerie sau primarie.in cazul restituirii acesteia unde se face cerere la instanta ,la primarie,la judecator sa mentioneze in hotarare ......
Taxa de timbru, se plateste functie de domiciliul reclamantului,unele la CEC, altele la trezorerie, cel mai sigur aflati la usa instantelor.Recuperarea taxei de timbru se face tot de la institutia unde ati platit, dupa ce in prealabil veti lua o viza de la judecatorie, ca nu a fost folosita taxa de timbru.
Potrivit art.19 din Legea nr. 146/1997 privind taxele judiciare de timbru, astfel cum a fost modificat prin Legea nr. 276/2009, taxele judiciare de timbru , precum şi sumele provenite din impozitele încasate din onorariile avocaţilor, ale notarilor publici şi ale executorilor judecătoreşti se plătesc în numerar, prin virament sau în sistem on-line, în contul bugetului local al unităţii administrativ –teritoriale în a cărei rază îşi are domiciliul sau, după caz, sediul fiscal debitorul.
Având în vedere modificările aduse Legii nr. 146/1997, începând cu data de 16 iulie 2009, taxele judiciare de timbru se achită de către persoanele fizice si juridice în contul bugetului local al unităţii administrativ-teritoriale în a cărei rază îşi are domiciliul sau, după caz, sediul fiscal, plătitorul.
Taxa judiciara
ctanta
buna seara as dori sa stiu si eu unde se plateste timbrul judiciar si inca o taxa
pentru recurs intr un dosar ordin protectie eu fiind reclamant si daca mai ... (vezi toată discuția)