avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... OUG 37/2020 card de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

OUG 37/2020 card de credit

Buna ziua,
Am următoarea speta:în 2018 am obținut un card de credit AXI cu o limita de 2500 RON. La sfârșitul anul 2019 am întârziat la plata sumei minime între 5-10 zile, însă dobanda lor este imensa, astfel încât în ianuarie 2020 am suma totala datorata de 4400 RON. În fiecare luna achit o suma minima de plata de 375 RON, ce presupune doar dobanda. În martie 2020 am rămas fără loc de munca, le am comunicat acest aspect și le am solicitat o amânare de 2 luni a acestei sume minime de plata de 375 ron/luna.
Răspunsul lor telefonic:va respingem solicitare, deoarece trebuie sa achitați 4400 roni suma total datorata, apoi se pot amana ratele.
Dacă eu plătesc întreaga suma datorata, cu ce ma ajuta ei, ca nu înțeleg.
Ma puteți lumina, poate mai sunt persoane ce trec printr-o astfel de speță și ma pot indruma.
Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:05, 22 Aprilie 2020
Buna ziua,
Nu cred ca va poate lamuri cineva pentru ca nu stim ce scrie in contractul semnat cu dumnealor.
Ce va putem sfatui este sa discutati cu un avocat care, in urma studierii contarctului, va poate spune daca exista sau nu clauze abuzive inserate in cuprinsul lui precum si modul de a scapa* de acel contract, acea datorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie sc nebancara theogrigore theogrigore Buna ziua, am si eu o problema mare cu cei de la sc nebancara. In 2006 am facut o rata cu buletinul pentru produse in valoare de 2200 de ron. in primele 7 ... (vezi toată discuția)
Problema cu cardul de cumparaturi mariaandreia mariaandreia Buna ziua . Am o problema care nu i gasesc explicatie si nici cei care sunt in masura nu mi au dat. In aprilie 2012 am activat un card de cumparaturi de 4170. ... (vezi toată discuția)
Card stefania_ciortan stefania_ciortan am un card [EDITAT] pe care l-am obtinut ca urmare cumpararii a doua produse in valoare de 800 ron dupa un timp mi-au alimentat cardul cu alti 2500 ron desi ... (vezi toată discuția)