avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Articol 41 Decret stare de urgenta
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Articol 41 Decret stare de urgenta

Buna ziua,

As dori sa stiu pentru ce tip de documente/prescriptii se aplica Art 41 al Decretului Prezidential cu privire la instituirea starii de urgenta.

"Prescripțiile și termenele de decădere de orice fel nu încep să curgă, iar, dacă au început să curgă, se suspendă pe toată durata stării de urgență instituite potrivit prezentului decret, dispozițiile art. 2.532 pct. 9 teza a II-a din Legea nr. 287/2009 privind Codul civil sau alte dispoziții legale contrare nefiind aplicabile."

Se aplica pentru promisiunile de vanzare-cumparare care urmeaza sa expire?

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Amanare cssm? Akhenaton81 Akhenaton81 Buna ziua. Va deranjez cu o intrebare.Avand in vedere situatia actuala, nu am mai reusit sa intrunesc CSSM -ul aferent luna martie. Ce ma sfatuiti sa fac in ... (vezi toată discuția)
Termen atacare sanctiune disciplinara simovi27 simovi27 Buna ziua, Am fost sanctionat disciplinar si doresc sa contest respectiva sanctiune in instanta. Se lucreaza in aceasta perioada in domeniu ? Ce se intampla ... (vezi toată discuția)
Promisiune bilaterala imobil cu plata la termen! ! ! hernancattaneo hernancattaneo Buna seara tuturor! Problema si intrebarile mele sunt legate de un contract notarial cu clauza. Mai exact o promisiune bilaterala de vanzare si cumparare ... (vezi toată discuția)