avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Funcție publica sau privata? Da sau nu
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Funcție publica sau privata? Da sau nu

Activitatea de YouTuber.. Este considerata funcție publica sau privata? Sau este o calitate / rol / titlu? In momentul în care obții bani din munca prestata? Conform OUG 20/2020 Calitatea de organ de cercetare penală al poliției judiciare este incompatibilă cu orice altă funcție publică sau privată, cu excepția funcțiilor didactice din învățământul SUPERIOR,. Va întreb deoarece nu vreau să-mi pierd calitatea de organ de cercetare și nu vreau să fiu incompatibil cu funcția deținută.. Totodată vreau să-mi continui activitatea pe youtube
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:35, 22 Aprilie 2020
Vi s-a dat deja un raspuns la problema dvs.
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Miercuri, 22 Aprilie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Funcție publica sau privata? AlexFbu AlexFbu Activitatea de YouTuber.. Este considerata funcție publica sau privata? Sau este o calitate / rol / titlu? In momentul în care obții bani din munca ... (vezi toată discuția)
Buna seara sunt angajat mai și am și pfa activități sportive. ... Mexicanu79 Mexicanu79 Buna seara Sunt angajat Mai și am și PFA activități sportive. De la serviciul resurse umane mi a fost comunicat că sunt incompatibil deoarece am calitate ... (vezi toată discuția)
Asociat sau administrațor la srl cod caen bolt si angajat m.a.i.? ALEXVALER ALEXVALER Buna ziua. Stie cineva daca am voie să am SRL, asociat sau administrațor, cu cod CAEN Bolt si sa fiu si angajat M.A.I. la pompieri sau armata? Multumesc ... (vezi toată discuția)