Buna ziua
Daca sa strict teava de incalzire comuna in Ap meu, care sunt criteriile de a repara in stare de urgenta? Ca proprietar pot sa cer ca Meseriasii sa fie protejati cu masca, manusi, combinezon, (macar de zugrav)?
Daca parchetul sa stricat (a schimbat culoarea de la apa calda) trebuie sa plateasca toti locatarii sau ramane asa? Pot sa cer dezinfectia locuintei?
Mersi
In apartamentul dvs. va faceti singur reparatiile si tot singur platiti.
Cand se va pune problema inlocuirii intregului tronson de teava vor contribui locatarii de pe scara.
In apartamentul dvs. puteti cere lucratorilor ce masuri de protectie doriti dvs., inclusiv sa se faca dezinfectie, contracost, platind tot dvs.
ynocentta
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Daca prejudiciul s-a datorat deficientei la instalatia parte comuna responsabila este asociatia de proprietari
Puteti solicita expertiza tehica care poate concluziona factorul generator si evalua prejudiciul pe care ulterior sa il impuneti asociatiei de proprietari in instanta de judecata
sunteți pușțin in afara problemei ,eu cand nu ma pricep spun acest lucru va faceti ca stiti dar nu stiti nimic ,n-ati inteles ca este vorba de teava comuna?TACEREA E DE AUR ! decat sa spui prostii mai bine taci...!!!!
@luciancheles
Inteleg ca faceti parte din randul celor pe care ii criticati. Cititi cu atentie ce a scris utilizatorul, citez: " .... Daca sa strict teava de incalzire comuna in Ap meu,..."