avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contract finisare aparatament
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contract finisare aparatament

Bună ziua!
De curând, am încheiat un contract cu o firmă pentru finisarea apartamentului, contract pe care l-am semnat în pripă. Acasă, am realizat că suma pe care mi-a cerut-o este mult prea mare. Nu i-am dat încă niciun acont și nici nu a început lucrarea.
Întrebare: pot să reziliez contractul (nu a fost încheiat prin notariat)? Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Se poate rezilia un contract? Selu Ion Selu Ion Bună ziua! Ieri, am încheiat un contract cu o firmă pentru finisarea apartamentului. Pentru că am peste 65 de ani, nu pot să-mi cumpăr materialele, ... (vezi toată discuția)
Constructorul nu i-si respecta contractul gabinemo gabinemo Buna ziua, Am mari probleme cu constructorul. In anul 2008 am semnat un contract cu o firma pentru construirea unei case. I-am platit costul temeliei ... (vezi toată discuția)
Recuperare chei apartament si, eventual, bani bichon bichon Buna ziua, La inceputul lunii mai, m-am inteles cu o persoana sa finiseze un apartament, aflat in acel moment \"la rosu\". Mi-a facut un deviz pentru 12.000 ... (vezi toată discuția)