avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Datoriile aflate in executare pe perioada starii de ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Datoriile aflate in executare pe perioada starii de urgenta

Datoriile unei persoane fizice aflate in executare se pot amana pe perioada starii de urgenta? Poprirea de executare a venit la societatea unde sunt angajata, dar eu am facut un angajament de plata cu executorul,pentru plata lunara a unei sume.In situatia de fata, cand nu am un venit suficient nici pentru cele necesare traiului, pot face notificare catre executor pentru amanare rate si daca exista temei legal.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:22, 24 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prin decretul de instaurare a stării de urgență s a precizat că doar executarile silite provenind din creanta fiscale se suspendă,.
Ultima modificare: Vineri, 24 Aprilie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprirea se mai aplica după instituirea stării de urgență Beatrice Bianca Beatrice Bianca Buna ziua! In data de 14 Februarie 2020, mi-a fost transmis ca am o poprire pe contul bancar. Având in vedere noile reglementări de după instituirea ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie Edds Edds Buna ziua, am auzit astazi labsedinta de guvern ca se suspenda si executarea silita la pensii, imi puteti explica daca stie cineva mai detaliat? Am o poprire ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie cretzu1234 cretzu1234 Buna ziua bunica a primit o hartie cum ca i s-a pus popriri pe pensie pentru credit provident.Din cate stiu popriri nu se pot face pe perioada de urgenta si 60 ... (vezi toată discuția)