avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire pensie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire pensie

Buna ziua bunica a primit o hartie cum ca i s-a pus popriri pe pensie pentru credit provident.Din cate stiu popriri nu se pot face pe perioada de urgenta si 60 de zile dupa sfarsitul acesteea.Ce trebuie sa fac? VA -SI MULTUMI ENORM DACA MI-ATI DA UN SFAT
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 16:13, 7 Mai 2020
Solicitați creditorului, prin executorul judecătoresc, o amânare.
CUM SE SOLICITA ACEA AMANARE
Cum sa solicite o amanare din moment ce sunt suspendate doar executarile pentru creante bugetare? Doar daca vrea creditorul, dar nu are niciun motiv sa vrea atata timp cat bunica are pensie, deci are un venit asigurat lunar.

@cretzu
Pe perioada starii de urgenta se suspenda plata datoriilor catre bugetul de stat. Nu si executarile silite survenite in urma incheierii unor contracte de imprumut. Deci, nu se incadreaza din pacate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajament de plata - executare silita medalex medalex As dori sa stiu in ce conditii poate fi suspendata o executare silita si ridicata poprirea pe cont daca am semnat cu creditorul un angajament de plata. Pot ... (vezi toată discuția)
Angajatorul poate amana instituirea popririi salariale pana cand executorul trimite toate documentele stabilite prin lege znicolae9 znicolae9 Buna ziua , Suntem o mica firma recent infiintata ,care se confrunta cu o problema legata de instituirea unei popriri salariale. In fapt, am primit din ... (vezi toată discuția)
Pensie poprire Edds Edds Buna ziua, am o intrebare legata de oug 181 / 2020, am o poprire pe pensie la un ifn si am vazut in oug-ul acesta ca sunt suspendate anumite executari silite, ... (vezi toată discuția)