avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nerespectare clauze antecontract
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Nerespectare clauze antecontract

Buna!
In urma unui antecontract incheiat , vanzatorul se oblige sa-mi predea imobilul pana la data de 29.05.2020 finalizat la cheie cu toate utilitatiile racordate!. Achizitia imobilului se va face prin credit ipotecar ( aprobat), insa a aparut o problema la sistemul de canalizare si nu ne poate lega. Vanzatorul a propus sa ne faca o fosa septica, fapt pe care nu vrem sa l acceptam! Putem face ceva sa se renunte la antecontract si sa ne recuperam avansul dublu cum e stabilit in antecontract.? plus taxele platite la banca cu acel credit ..

Alte discuții în legătură

Dezvoltator racordare energie electrică imobil credit ipotecar Ion Oana M. Ion Oana M. Bună ziua. Suntem în proces de achiziție a unui imobil (casă și curte). A fost achitat avansul, urmând ca restul sumei să fie plătit prin credit ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate versus garantarea utilitatilor Bogdan Cristian Bogdan Cristian Imobil de 6 camere construit in anul 1950 deservit de o fosa septica si un sistem de canalizare a fost vindut partial(respectiv 3 camere) in anul 1980, ... (vezi toată discuția)
Antecontractul vasilistina vasilistina Buna seara! Am si eu o intrebare sunt intr-o mare dilema, deja cu nervi la pământ. Acum 3 săptămâni am semnat un antecontract în vederea achizitionari ... (vezi toată discuția)