avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general La unitatile bugetare s au modificat cu ceva ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

La unitatile bugetare s au modificat cu ceva Facturarea??

Buna ziua,Am inteles ca sa modificat facturarea la unitatile bugetare conform carei legi ??si de cind intra in vigoare??-Unitatea noastra face facturi electronic din anul 2007.As dori sa stiu daca e vro modificare ??????
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 14:20, 13 Decembrie 2009
daca prin facturi electronice intelegeti facturile emise in baza legii 260 ( cea cu semnatura eletronica), atunci aceasta lege sa stiti ca s-a abrogat , prin oug 109/2009
ART. II
Legea nr. 260/2007 privind inregistrarea operatiunilor comerciale prin mijloace electronice, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 506 din 27 iulie 2007, se abroga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare electronica theolumi theolumi exista norme metodologice de aplicare a legii 260/2007, privind facturarea electronica? sunt in vigoare in acest moment, 05.11.2009? facturile electronice ... (vezi toată discuția)
Factura electronica turcalexandra turcalexandra Va rog sa ma lamuriti care sunt de fapt facturile electronice Sunt furnizori de servicii, ca mi trimit prin email o factura in excel si spun ca nu e nevoie sa ... (vezi toată discuția)
Factura in forma electronica - mai e legiferata dupa ce legea 260/2007 a fost abrogata incepind cu 13.10.2009? ionion2000 ionion2000 [b]Factura in formă electronică [/b]mai e legiferată dupa ce: - Legea 260/2007 privind înregistrarea operaţiunilor comerciale prin mijloace electronice a ... (vezi toată discuția)