avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Obtinere drepturi pensionar dupa deces
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Obtinere drepturi pensionar dupa deces

Sotia mea a decedat dupa ce depusesem cererea de pensie. Cererea este din 10 septembrie, si limita de varsta ar fi implinit-o pe 22 septembrie.
Pana in prezent n-am primit niciun raspuns desi termenul era de 30 de zile. Sotia a murit pe 4 aprilie.
Ca sa-mi dea pensiile din urma si ajutorul de inmormantare casa de pensii imi cere talon de pensie al sotie, pe care n-am de unde sa-l iau. Mi s-a spus ca cerea de pensie s-a anulat ca urmare a decesului.
Cum se poate proceda in acest caz?

Alte discuții în legătură

Ajutor de stat pentru deces claudela claudela Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti intr-o problema: pe 30 dec socrul meu a murit. Nu avea pensie, nu era asigurat in niciun fel. Sotul si fratii lui au suportat ... (vezi toată discuția)
Pensia de urmas si ajutorul lunar pentru sotul supravietuitor georgeta37 georgeta37 Buna ! Am si eu o intrebare . Mama mea este pensionata de 7 ani si are o pensie de 360 ron . Este vaduva de 12 ani dar nu beneficiaza de niciun ajutor deoarece ... (vezi toată discuția)
Ajutor inmormantare, sau pensie de urmas? elena cailean elena cailean am o sora care a ramas vaduva, in urma cu 2 luni.ea a fost casatorita cu sotul ei 25 de ani, nu au avut copii impreuna, doar ea are un copil dinainte de ... (vezi toată discuția)