avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Se pot amana ratele la recuperatorii de creante?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Se pot amana ratele la recuperatorii de creante?

Buna ziua.Sunt in situatia urmatoare.Am rate - conform unui angajament de plata - la o firma recuperatoare de creante.Conform legislatiei actuale pot solicita amanarea ratelor?
Daca da care este procedura?Sunt formulare standard prin care pot solicita acest lucru?
Mentionez ca sunt in somaj tehnic.
Va multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Credit nevoi personale cu ipoteca declarat scadent anticipat oana180282 oana180282 Buna ziua! Pe scurt problema mea consta in faptul ca am inregistrat 4 rate restante la un contract de credit de nevoi personale cu ipoteca incheiat cu Banca ... (vezi toată discuția)
Restante rate banca rosiorilor rosiorilor In timp ce eram angajat am contractat un credit de nevoi personale. Am fost disponibilizat, am anuntat banca despre acest fapt , intand in somaj am solicitat ... (vezi toată discuția)
Executare silita bunuri viitoare pt credit neplatit ? lmd_mihai lmd_mihai Buna ziua.sunt casatorit si doresc sa achizitionez impreuna cu sotia un apartament prin credit bancar, problema este ca ea si-a cumparat un ap foto prin [fara ... (vezi toată discuția)