avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Indemnizație pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Indemnizație pfa

Bună seara. Am câteva întrebări. Pana la ce data se poate achita impozitul pe venit pentru pfa pe anul 2019.? Am un Pfa în domeniu cultural educational și în luna aprilie mi sa anulat contractul din cauza stării de urgenta, pot aplica pentru indemnizație chiar dacă am cartea de munca la alta firma? În ordonanță de urgenta nu spune nimic despre faptul unui alt venit în afara de pfa.
Ultima modificare: Vineri, 24 Aprilie 2020
Magda77?, utilizator
Cel mai recent răspuns: Magda77? , utilizator 15:02, 25 Aprilie 2020
Pana la data de 25 mai se poate achita impozitul pe venit pentru pfa pe anul 2019.
Daca mai aveti in alta parte un contract de munca valabil, nu mai depuneti pentru suma alocata pe pfa.
De ce nu beneficiez de indemnizație pentru pfa? Plătesc impozit atât pentru pfa cât și pe salariu.
De ce un angajat la doua firme diferite beneficiază de șomaj tehnic la una dintre ele ? Ordonanță nu specifica nimic în acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situație urgenta pfa Magda77? Magda77? Bună ziua dacă contractul meu a fost întrerupt începând din data de 1 aprilie pot beneficia de indemnizație.? Am un Pfa cu cod caen 8552 în domeniu ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic ancapop85 ancapop85 Buna ziua. Ce tip de firme afectate beneficiaza de suportul statului? As fi interesata de pasii de urmat pentru trimitere in somaj tehnic. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Angajat cu 2 contracte somaj tehnic econo econo Un angajat are 2 contracte de muncă unul cu 8h, al doilea la alta societate cu 4h. Beneficiază de indemnizație de șomaj tehnic de la ambele societăți ... (vezi toată discuția)