avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Situație urgenta pfa
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Situație urgenta pfa

Bună ziua dacă contractul meu a fost întrerupt începând din data de 1 aprilie pot beneficia de indemnizație.? Am un Pfa cu cod caen 8552 în domeniu cultural educational.
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 15:36, 13 Aprilie 2020
Da, dacă aveți un contract de muncă puteți beneficia de indemnizația de șomaj tehnic plătită prin Agențiile de Ocupare a Forței de Muncă, iar dacă aveți doar PFA, atunci cererea, declarația le depuneți la Agenției Naționale de Plăți și Inspecție Socială (ANPIS)
Mulțumesc pentru răspuns. Mai am o întrebare. Și anume eu mai obțin un venit ca și salariat reprezentat vânzări on line pe lângă pfa . Mai beneficiez de indemnizație.? Am citit art 326 din codul penal dar sincer nu l înțeleg.
Atunci nu veți beneficia, dacă aveți și calitatea de salariat în acea perioadă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație pfa Magda77? Magda77? Bună seara. Am câteva întrebări. Pana la ce data se poate achita impozitul pe venit pentru pfa pe anul 2019.? Am un Pfa în domeniu cultural educational ... (vezi toată discuția)
Interpretare art. xv alin 1 din og nr.32/2020 Flower88 Flower88 Buna seara. Sunt salariat si obtin venituri de natura salariala, contractul de munca nefiind suspendat pe perioada starii de urgenta. de asemenea detin si pfa ... (vezi toată discuția)
Infiintare agentie de modeling DanielaBlaj DanielaBlaj Buna ziua. Pentru a infiinta o agentie de modeling ce coduri CAEN trebuie activate si care sunt conditiile care trebuiesc indeplinite? (vezi toată discuția)