avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere succesiune

În 1999 a decedat tatăl si nu am facut succesiunea, acum 7 ani a decedat singura soră, iar anul acesta a decedat si mama, Ma intereseaza cum se procedează cu succesiunea, se face odată după ambii părinți sau trebuie sa fac prima după tata si apoi după mama.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 01:48, 25 Aprilie 2020
Buna seara,
Se dezbat toate o data la acelas notar.
Daca sora a avut sot si/sau copii va trebui sa-i chemati si pe ei la mostenire.
Daca sora nu a avut alti mostenitori atunci dezbateti succesiunea si de pe ea daca a avut bunuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Împărțire bunuri MirelaIonela MirelaIonela Bunicul meu pe al cărui nume este actul de proprietate este decedat, la fel si sotia, el avea 2 copii : tatăl meu (decedat) si inca o fata. Si eu mai am o ... (vezi toată discuția)
Succesiune-donatie ghici_2013 ghici_2013 Buna ziua! Va rog in raspuns pentru urmatoarea situatie: Ambii parinti decedati(tata 1993,mama 2010).Dinte cei 6 copii,unul decedat(are la randul lui 2 ... (vezi toată discuția)
Suntem 2 frati si mama. tata a decedat in 2021. vrem sa dezbatem ... silviu1975 silviu1975 Suntem 2 frati si mama. Tata a decedat in 2021. Vrem sa dezbatem succesiunea dupa bunici, parintii tatalui meu. Tata mai are 2 frati, ambii in viata. Nu am ... (vezi toată discuția)